Korsfarer V2, jeg er loven. & Gt; _ & gt ;:

ga bort skulder, var ikke sa ille) savnet 500 vit, men hadde 90 + alle res i stedet)

8 cdr (rerollable stat)

* sekund r – 146 brannmotstand.

med mitt nav rende 46.39 CDR er det omtrent 5-6 sekunder ventetid for jeg kan omdanne akarat-mester i mellom. Dette er definitivt spillbart, men for komfort skyld, hvis jeg kan klemme den 3 cdr fra de to girene nevnte, ville det v re enda jevnere med enda mindre ned tid. mitt gjetning ville v re 3-4 sekunder ventetid for omarbeiding.

8 cdr (rerollable stat)

* sekund r – 146 brannmotstand.

na mangler 3 cdr til maksimalt ut pa min konstruksjon, fra skjold (1) og hanske (2).

med mitt nav rende 46.39 CDR er det omtrent 5-6 sekunder ventetid for jeg kan omdanne akarat-mester i mellom. Dette er definitivt spillbart, men for komfort skyld, hvis jeg kan klemme den 3 cdr fra de to girene nevnte, ville det v re enda jevnere med enda mindre ned tid. mitt gjetning ville v re 3-4 sekunder ventetid for omarbeiding.

– Jordens stein.

– falt av skjebnen.

men jeg var litt lat a henge pa det spillet fordi jeg ogsa bruker datamaskinen min til andre ting. Ikke dyrk for alvor i disse dager, men hvis jeg var, lekte jeg det spillet.

Dette innlegget har blitt redigert av Moogle Stiltzkin: 10. juni 2014, 09:12.

ga bort skulder, var ikke sa ille) savnet 500 vit, men hadde 90 + alle res i stedet)

Motta e-postvarsling nar det er svaret pa dette emnet, og du er ikke aktiv pa tavlen.

Motta e-postvarsling nar et nytt emne er lagt inn i dette forumet, og du er ikke aktiv pa tavlen.

Last ned dette emnet i forskjellige formater eller se en utskriftsvennlig versjon.