Vi er skapt like, ikke sant? Ja, det er et retorisk sporsmal. Og ja det star tydelig fram i Uavhengighetserkl ringen. Og ja det har blitt trommelt inn i hodet mitt sa lenge jeg kan huske. Og ja det inkluderer kvinner. Der fikk jeg det av brystet eller brystet hvis du foretrekker det.

Sa, na lurer jeg pa om folk vet det. Egentlig denne gangen refererer jeg bare til kvinner. Ikke alle kvinner, men visse kvinner. Vi kjenner dem alle. De vi na ut til. De vi soker a gi de pausene vi fikk. De som vi inkluderer i vare moter, arrangementer, og lever som i retur gjor ingenting. Nar jeg sier, gjor ingenting, mener jeg at de ikke ser ut til a nyte mulighetene. De opptrer som om de har rett til a v re der. De handler ikke bare som om de har rett til a v re der, men at de har rett til a v re der for a ikke gjore noe mens de er der.

Jeg er ikke en fan av det gode ole boy-nettverket. Jeg tror folk skal ansettes og innga i grupper basert pa fortjeneste. Og dette er mitt problem. Nar jeg inkluderer kvinner bare fordi de er kvinner, feiler jeg. Og jeg har sviktet sa mange ganger at jeg ma slutte a gjore det. Sa hvorfor gjor jeg det? sist gang jeg gjorde det fordi jeg folte meg skyldig at bare vennene mine var involvert i mine initiativer. Jeg onsket a na over gangen til andre kvinner som ikke fikk anerkjennelse og muligheter. Jeg onsket a dele visdommen og scenen. Mange kvinner gjorde det for meg og jeg ma hele tiden komme tilbake til favor.

Jeg vet at dette ogsa skjer med andre grupper, men jeg adresserer spesielt kvinner i dette innlegget. Jeg vil avslore detaljene, men jeg er mer profesjonell enn det. Vel, i det minste gjor jeg ut som a v re. I morges skjonte jeg noe. Grunnen til at mitt arbeid generelt omfatter bare mine venner (mann og kvinne) er fordi de er de som har tjent min tillit og respekt. De er ikke de som sitter stille og ser pen ut.

Vi er alle skapt like, men det er palagt hver av oss a opptre som det (og du vet hvem jeg snakker med). Trekk din egen vekt. Ta initiativ. Bli en del av diskusjonen. Sitt ved bordet. Apne munnen din og generer positivitet. V r en lagspiller, helvete lage og lede laget. Jeg gjor det hele tiden, og det gjor vennene mine ogsa. V r den personen som folk onsker a v re pa lagene deres og den personen hvis lag folk onsker a v re pa.

Selvfolgelig trenger du ikke a lytte til meg. Jeg er ikke sjefen til deg, og du burde v re takknemlig for det fordi en dag jeg kunne v re. Bare v r ikke sint pa meg hvis jeg ikke inviterer deg til a v re en del av mitt neste arrangement og stol pa meg, jeg vant ikke. V rt der gjort det.