En Seattle-innfodt, jeg ble forst en lisensiert eiendomsmegler i Seattle, Washington i 1972. Siden da har jeg oppnadd sertifisert boligspesialist og akkreditert kjoperrepresentant, og ble nylig anerkjent som den overste 2% av Sotheby’s agenter for 2009. For jeg flyttet til Sotheby, fikk jeg ogsa RE / MAX Hall of Fame-skillet. Da jeg flyttet til Sun Valley-omradet, i tillegg til a opprettholde mine profesjonelle og personlige band til Seattle, utviklet jeg videre engasjement til eiendomsmegling og n rliggende samfunn. Min forpliktelse til utdanning og profesjonalitet har gitt kundene mine gode resultater i alle typer eiendomsforretninger, inkludert bolig, ledig land og gard / ranch. Et medlem av Sawtooth Board of Realtors, jeg er medlem av Standards of Practice Committee, som fremmer mitt engasjement for profesjonell ekspertise.

Jeg er dedikert til a tilby den fineste tjenesten tilgjengelig. Mitt unike markedskunnskap om Sun Valley Luxury eiendomsmarkedet kan spare deg for utallige timer og frustrasjoner og muligens tusenvis av dollar.

Malet mitt er alltid a overga forventningene dine ved a garantere resultater og sikre en jevn prosess gjennom hver eiendomsmegling. Jeg kan gjore hvert trinn i kjops- eller salgsprosessen enklere. Hvis du selger Sun Valley eiendomsmegling, vil jeg utsette din eiendom for tusenvis av potensielle boligkjopere over hele verden ved hjelp av velprovde markedsforingsteknikker.

Sett min omfattende erfaring og fortsatt suksess til a jobbe for deg!