Ok, det er vanskelig a stoppe gambling og det er et problem! Jeg var et problem gambler for over fire maneder siden, men jeg har stoppet meg selv gambling, og na snudde jeg det hele og jeg snurre for a hjelpe deg med a slutte a spille ogsa og sette livet ditt pa riktig vei igjen! Du kan ikke v re enig med meg, men det er bare fordi alle gamblere aldri ser pa gambling som et problem, og de som alltid gjemmer det og ignorerer det og fortsetter a gamble livet deres unna!

Du ma forsta dette, Gambling er en slosing med tid og viktigst en slosing med dine hardt solgte penger! Husk at du ma stoppe gambling og du har et seriost gamblingproblem, det er ikke noe poeng i a benekte det, og fornektelse vil aldri hjelpe deg og jeg vet fordi det aldri hjalp meg! Jeg har alltid brukt det som en unnskyldning for at gambling ikke er et problem, og sa lenge jeg fortsetter a ga tilbake og fa pengene mine tilbake, vil jeg slutte a spille, men hver gang alt som skjer, kommer du til a se at bankkontoen din blir lavere og lavere og senk til den nar null, og du har ingen hvor du skal snu! Og likevel er du fortsatt kloe for a ga tilbake og prove a fa pengene tilbake! Har du noen gang hatt disse tankene og folelsene? V r rlig med deg selv hvis du vil stoppe gambling, da dette er et nummer ett tips som vil hjelpe deg a odelegge vanen!

Hvis du har for mye ledig tid pa hendene etter jobb og du har penger, synes gambling alltid a trekke deg inn og kjedsomheten er hovedarsaken hvis den. Jeg vet hvordan alt dette fungerer for godt! Jeg var en fisker og jeg tjente en god lonn, jeg pleide a komme hjem tidlig og ha en hel dag og ingenting a gjore, sa jeg ville ga til puben og kaste bort hundrevis av dollar pa spilleautomater og video poker maskiner! Jeg vant noen ganger som gjorde det enda vanskeligere a stoppe og enda mer fristende a ga tilbake! Og ga tilbake gjorde jeg, mange mange ganger til jeg gikk bra og hadde ingenting i banken min! Og jeg hadde et gambling problem a klandre for det. Sa na da jeg var brutt og ned, var det en perfekt tid a innse at gambling var et problem, og det tok bort alle pengene mine og forarsaket meg mye stress og skuffelser!

For a legge til push som fikk meg til a stoppe gambling var partneren min, forlot hun meg nesten pa grunn av gamblingproblemet, sa jeg matte tenke pa hvordan a stoppe gamblingproblemet for godt! Jeg hadde ingen penger, sa jeg gikk tilbake og slatt min tenkning vekk fra gambling og bestemte meg for a soke etter en mate a tjene penger hjemmefra pa internett og fa alle pengene mine tapt tilbake og utvikle en ny ferdighet! Jeg fant et markedsforingsuniversitet pa nettet og logget pa det for a l re a tjene penger hjemmefra og holde tankene mine opptatt og bort fra gambling! Jeg l rte mange viktige konsepter fra dette markedsforingsuniversitetet pa nettet, og jeg startet noen av mine egne tilknyttede kampanjer! Etter bare en uke eller sa begynte jeg a tjene gode penger pa internett og fikk en stor prosentandel av pengene jeg mistet pa kort tid!

Helt siden jeg fant internett markedsforing universitet og begynte a l re og holde meg i gambling jeg beseiret mitt gambling problem og na blir jeg vellykket som en internett markedsforer og hjemme virksomheten entreprenor. Sa mitt siste rad til deg ogsa, Endelig innrom det til deg selv at gambling gir deg problemer, og du ma slutte a spille gambling for godt! Og prov a gjore det jeg gjorde, ga og l r en ny ferdighet og opptatt ditt sinn og slutte a tenke pa gambling, til slutt nar du finner et sted for deg selv og begynn a gjore noe lonnsomt og fole deg vellykket, vil du aldri ha behov eller trenger a gamble en gang til!